Indretning af Vintage Ink by Ring

Fra Plan til Virkelighed 1.1.

Med vores 9. punkts forretningsplan i hånden har vi valgt at inddele en tilhørende tidsplan i tre. De tre dele er fordelt med en 1/3 til planlægning, proces og udførsel af de praktiske forhold, med henblik på at have en fysisk butik stående klar til at modtage vores kunder.

De sidste 2/3 er afsat til 12 måneders omsætning. En omsætning som skal sammenholdes med vores budget når perioden udløber.

Den første 1/3 er gennemført og  alle punkter på aktivitetslisterne er udført, også dem der er opstået undervejs. De næste 2/3 afventer en reel oplukning af Danmark, så vi kan få vores liv tilbage og muligheden for at se om vi kan performe på fair vilkår.

Målsætningen er herefter at udarbejde en ny forretningsplan med tilhørende tidsplan i henhold til vores strategi. Det bliver spændende – så følg os!

@lunaringtattoo @vintageinkbyring

Leave a Reply